Jelenlegi hely

Égessen el több kalóriát nagyobb élménnyel

A Precor Adaptive Motione Trainer kisebb erőfeszítéssel több kalória felhasználását eredményezi, ezért a felhasználók tovább, illetve keményebben edzhetnek, és jobb eredményeket érhetnek el.

Ideális markolat pozíciók mindenki számára

A kézi hajtókarokon található három különböző markolati terület komfortos fogást biztosít minden felhasználó számára. A rodeó markolat egyrészt kézi pulzusmérő rendszerrel van ellátva, amely megbízhatóan közvetíti a felhasználó pulzusának változását, másrészt stabil és komfortos testtartást tesz lehetővé a kizárólag az alsótestre koncentráló edzések esetén.

Lépéshossz kijelző
A lépéshossz kijelző inga jellegű kilengése segíti a felhasználót, hogy a céljának megfelelő izomcsoportra fokuszáljon.

A vendégeknek nem kell várni az ellipticalra, futópadra vagy lépcsőzőre, mert az AMT Open Stride hasonló mozgásokat tesz lehetővé.

A korábbi AMT újradefiniálta az ellipticalon történő edzést, de az AMT Open Stride teljesen új kategóriát teremt. Az Open Stride technológiának köszönhetően nemcsak a lépések hossza, hanem magassága is szabályozható, ami végtelen számú különböző mozgáspályát eredményez. Ha függőlegesen lépked, akkor egy lépcsőzőgép. Ha közben emeli az ellenállást, akkor egy mászógép. Vízszintes síkú lépések esetén gyaloglás, kocogás vagy sprintelésre is tökéletesen alkalmas az akár 91cm-es lépéshosszának köszönhetően a Precor Open Stride AMT.

Ebben az esetben az univerzális megoldás nem jár kompromisszummal. Az új AMT által nyújtott mérnöki rugalmasság azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell időt fordítania a gép beállítására, illetve nem kell alkalmazkodnia egy olyan géphez, ami nem elég megfelelő számára. Az AMT Open Stride gyakorlatilag minden felhasználó számára megfelelő, függetlenül a felhasználó testi adottságaitól, illetve fizikális felkészültségétől. Végtelen számú mozgáspályát tesz lehetővé, amelynek köszönhetően a felhasználó a céljainak megfelelő edzést tudja megvalósítani.

A Precor AMT csúcsfejlesztése eredményeként még versenyképesebb lesz a létesítmény. Az áttörést a felhasználó által szabályozható lépéshossz és az Open Stride állítható lépésmagasság jelenti. Emellett hatalmas figyelmet kapott a gép részleteinek kidolgozása annak érdekében, hogy páratlan edzésélményt nyújtson a vendégek számára, de ugyanakkor a birtoklása és karbantartása a lehető legegyszerűbb legyen az üzemeltető számára.

 

Méretek: 
203 x 89 x186 cm
Súly: 
191 kg
Ellenállási fokozatok: 
1-20 fokozatú ellenállás
Edzésprogramok: 
12 edzésprogram
Lépéstartomány: 
ÁLlítható lépés magasság:17-25 cm
Lépéshossz : 
ÁLlítható lépéshossz:0-91 cm